Word vrijwilliger bij Filmhuis De Spiegel

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. In verschillende werkgroepen zijn op dit moment een kleine 50 vrijwilligers actief.

Het filmhuis bevindt zich in een transitiefase naar een nieuw te realiseren filmhuis en dat vergt uitbreiding van het team. Voor de werkgroepen Projectie en Kassa/Foyer kunnen we daarom nieuwe medewerkers gebruiken.

Dus, hou je van film, wil je je netwerk vergroten of nieuwe mensen leren kennen, word dan vrijwilliger bij Filmhuis De Spiegel!

 

  • Medewerker Projectie/filmoperateur

De functie

Als filmoperateur ben jij degene die de audiovisuele apparatuur aanzet, de film vooraf test en de voorstelling tijdig start. Verder doe je alle lichten aan en opent de interne deuren. Na afloop sluit je alles weer af. Je dienst begint steeds een uur vóór en eindigt een uur na de voorstelling.

De operateur kan ook zelf de film zien.

We vragen

Om de filmapparatuur te bedienen heb je geen specifieke voorkennis nodig. Indien je comfortabel om kunt gaan met je pc, laptop of iPad, ben je ook snel in staat om de apparatuur te bedienen. We vertonen alles digitaal en meestal volstaat het om de film gewoon te starten. Bij onverhoopte problemen kun je altijd terugvallen op een achterwacht.

In verband met Covid verwachten we dat je erop toeziet dat bezoekers zich aan de geldende maatregelen houden

We zouden het fijn vinden als je 3 tot 4 keer per maand beschikbaar bent en flexibel bent in je dagen. Je ontvangt een maandrooster dat steeds in onderling overleg vastgesteld wordt.

Je functie is belangrijk: zonder jou geen voorstelling. We verwachten dan ook dat je je van deze verantwoordelijkheden bewust bent.

We bieden

Als operateur kun je zelfstandig werken zonder dat je er alleen voor staat. Als vrijwilliger van het filmhuis ontvang je een pasje waarmee je alle voorstellingen gratis kunt bezoeken. Je wordt deel van een gemotiveerd, gezellig team.

We organiseren een keer per jaar een uitstapje voor alle vrijwilligers en aan het begin van het jaar een nieuwjaarsborrel met een uitgebreid programma.

Indien nodig ontvang je een reiskostenvergoeding

Interesse?

Bel of mail naar 06 – 36 434 503 of projectie@filmhuisdespiegel.nl

  • Medewerker Kassa/foyer

De functie

Als medewerker Kassa/Foyer werk je deels bij de kassa en deels in de foyer.

Aan de kassa ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van de filmkaartjes. Daarnaast verkoop je ook cadeaubonnen en lidmaatschappen. Tevens controleer je de online gekochte kaartjes en sta je bezoekers te woord als zij vragen hebben over het filmprogramma of het Royal Theater.

In de foyer ben je verantwoordelijk voor de drankverkoop aan onze bezoekers. De foyer is geopend vooraf en na de film. Naast de verkoop van de drankjes, serveer je ze ook uit, vul je de voorraad bij en ruim je de foyer op. Ook zorg je voor sfeer met kaarsjes en promotiemateriaal op de tafeltjes.

We vragen

Als medewerker Kassa/Foyer ben je het gezicht van het filmhuis naar de bezoekers toe. Je bent bovenal klantvriendelijk en enthousiast. Filmkennis is een pré, maar geen vereiste. Wél heb je je ingelezen over het filmaanbod en met name over de film die op dat moment draait, om bezoekers te kunnen informeren. Je kunt met computers overweg om te kunnen werken met de gehanteerde kassasystemen. Je bent stressbestendig

In verband met Covid verwachten we dat je erop toeziet dat bezoekers zich aan de geldende maatregelen houden

Voor deze functie is een minimale inzet van 3 diensten per maand gewenst, maar we streven naar één dienst per week. Je dienst begint steeds een uur vóór en eindigt globaal een uur na de voorstelling. Tijdsduur ongeveer 4-5 uur.

We bieden

Als vrijwilliger van het filmhuis  krijg je een pasje waarmee je alle voorstellingen gratis kunt bezoeken. Je wordt deel van een gemotiveerd, gezellig team.

We organiseren een keer per jaar een uitstapje voor alle vrijwilligers en aan het begin van het jaar een nieuwjaarsborrel met een uitgebreid programma

Indien nodig ontvang je een reiskostenvergoeding

Interesse?

Mail naar  a.m.janssen@ziggo.nl