Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 45 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling.

Hieronder vind je de actuele vacatures voor functies waar we snel mensen voor zoeken. Mocht je interesse hebben in andere werkzaamheden, meld je dan bij ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

» Medewerker Kassa/Foyer

Als medewerker kassa/foyer werk je deels in de bediening en deels in de kaarverkoop. Je functie is belangrijk omdat je een belangrijke bijdrage levert aan de sfeer in ons theater. Je bent het eerste en vaak enige aanspreekpunt voor onze gasten. We verwachten een klantvriendelijke uitstraling en een inzet van minimaal 3 diensten per maand. Bij je werktijden houden we uiteraard rekening met je wensen. Lees meer…

» Medewerker Publiciteit – online marketing en promotie

Voor een dagdeel per week zoeken we een vrijwilliger die de on-line agenda’s (Biosagenda, VVV, Limburger, Parkstad Actueel e.d.) kan bijhouden en meewerkt aan promotionele activiteiten (stands bij Cultura Nova, Openlucht voorstellingen), e.d.
Enige marketing achtergrond is een pré.

 

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Werkelijk gemaakte reis- en telefoonkosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega’s kunt ontmoeten.

 


Bel of mail naar 045-511 81 78  of info@filmhuisdespiegel.nl