WIJ ZOEKEN

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 45 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling. Kom jij ons leuke team versterken?
Je kunt je ook aanmelden voor een andere functie, dan nemen we contact op zodra daar een vacature is.

Op dit moment zoeken wij:

» Administratieve medewerker

Voor het wekelijks(op dinsdag of woensdag-ochtend) bijwerken van de kassa-staten zoeken we een secuur en accuraat werkend persoon.
Het betreft het verwerken van de kasgelden van de ticket- en foyer-kassa in Excell-werkbladen om ze gereed te maken voor de boekhouding.
Tevens worden de kassa’s gecontroleerd en van voldoende wisselgeld voorzien.

Verwachtingen: netjes en accuraat. Kennis van Excell is noodzakelijk.
Tijdbesteding 5 uur per week

» Medewerker Publiciteit

Voor een dagdeel per week zoeken we een vrijwilliger die de on-line agenda’s (Biosagenda, VVV, Limburger, Parkstad Actueel e.d.) kan bijhouden en meewerkt aan promotionele activiteiten (stands bij CN, Openlucht voorstellingen), e.d.
Enige marketing achtergrond is een pré.

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Reis- en telefoonkosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega’s kunt ontmoeten.

Mocht er op het moment van aanmelding geen vacature zijn dan plaatsen we u op de reservelijst en krijgt u bericht zodra er weer  iemand ingewerkt kan worden.


Bel of mail naar 045-5772279 of info@filmhuisdespiegel.nl