WIJ ZOEKEN

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 45 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling. Kom jij ons leuke team versterken?
Je kunt je ook aanmelden voor een andere functie, dan nemen we contact op zodra daar een vacature is.

Op dit moment zoeken wij:

» Medewerker Publiciteit – online marketing en promotie

Voor een dagdeel per week zoeken we een vrijwilliger die de on-line agenda’s (Biosagenda, VVV, Limburger, Parkstad Actueel e.d.) kan bijhouden en meewerkt aan promotionele activiteiten (stands bij Cultura Nova, Openlucht voorstellingen), e.d.
Enige marketing achtergrond is een pré.

» Medewerker Publiciteit – webmaster

We zoeken een vrijwilliger die samen met ons de website kan onderhouden. Actualiseren van het programma-aanbod; nieuwsitems plaatsen; nieuwsbrieven zowel intern (maandelijks) als extern (twee wekelijks) verzorgen. Ervaring met Mailchimp gewenst, kennis van CMS-Wordpress is noodzakelijk; verder is natuurlijk een goede taalvaardigheid nodig.

Tijdbesteding ongeveer een dag per week met een piek in de tweede helft van de maand.

» Kassa-foyer-medewerker

Gastheer & Gastvrouw
Bij elke voorstelling zijn naast de projecteur twee mensen aanwezig die direct in contact staan met onze bezoekers. De dienst start een uur voor de start van de film en eindigt inclusief opruimen een uur na afloop van de film. dat is tijdens avondvoorstellingen rond 23:00uur. Na een middagvoorstelling rond 17:00u

De onderstaande werkzaamheden worden afwisselend ingevuld.
– Kassa: je ontvangt onze bezoekers en verkoopt de tickets en helpt daarna in de foyer. Je bent secuur en accuraat, na afloop maken jullie de kassastaten op voor de administratie.
– Foyer: je bent hier het ‘gezicht’ het Filmhuis en ontvangt de mensen gastvrij, schenkt drankjes, houdt de tafels en bar schoon en hebt altijd tijd en zin in een praatje met een enkele bezoeker; je zorgt dus dat je op de hoogte bent van ons filmaanbod.

Verwachtingen: representatief, geen computervrees, secuur en accuraat.
Tijdbesteding 4-5 uur per week  

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Reis- en telefoonkosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega’s kunt ontmoeten.

Mocht er op het moment van aanmelding geen vacature zijn dan plaatsen we u op de reservelijst en krijgt u bericht zodra er weer  iemand ingewerkt kan worden.


Bel of mail naar 045-511 81 78  of info@filmhuisdespiegel.nl