Rita en Krokodil + Vogelhuis verhaaltjes

Denemarken/Frankrijk, 2017 / 80 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: diverse

Herfstvakantie in het Royal Theater met vooraf kidsworkshop filmposters maken.

Rita en Krokodil

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

Vogelhuisverhaaltjes

Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen! Maar het is nog veel leuker om te kijken en te luisteren! De illustraties van prachtige prentenboeken komen tot leven. Dit zijn negen verhaaltjes voor kinderen verzameld in 45 minuten geanimeerde beelden over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

Bijzonderheden
Help de Royal aan filmposters! Vooraf aan de films kun je meedoen aan de workshop filmposters maken. De workshop begint om 12.30 en is inbegrepen bij het filmticket. De workshop is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
Aanmelden voor de workshop is verplicht in verband met beperkte plekken. Dit doe je door bij het online kopen van je ticket te kiezen voor de optie: film & workshop. Maximaal 1 begeleider per kind.Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!