Minuscule - Het tropisch Avontuur

Frankrijk, 2018 / 92 minuten
Let op met kinderen tot 6 jaarAngst
Regie: Hélène Giraud en Thomas Szabo

Herfstvakantie in het Royal Theater met vooraf kidsworkshop filmposters maken.

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Bijzonderheden
Help de Royal aan filmposters! Vooraf aan de film kun je meedoen aan de workshop filmposters maken. De workshop begint om 12.30 en is inbegrepen bij het filmticket. De workshop is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
Aanmelden voor de workshop is verplicht in verband met beperkte plekken. Dit doe je door bij het online kopen van je ticket te kiezen voor de optie: film & workshop. Maximaal 1 begeleider per kind.Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!