Todos lo saben

Spanje, 2018 / 132 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaarAngstGrof taalgebruik
Regie: Asghar Farhadi
Met: Penélope Cruz, Javier Bardem, Jaime Lorente e.a.
Ondertitel: Nederlands

Vertoning in Theater Landgraaf. Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie. (Cinéart) (M.E.B.)

Awards en nominaties
2018 Openingsfilms - Cannes Filmfestival
2018 Officiële selectie - Cannes Filmfestival
2018 Officiële Selectie - Toronto Filmfestival

Interview met acteur Javier Bardem.

Bijzonderheden
Deze film wordt vertoond in Theater Landgraaf.
Reserveren kan via hun website of op nummer 045-5310929, iedere werkdag dus 10.00 en 12.00

Tijden & Tickets

Deze film wordt vertoond in Theater Landgraaf.
Reserveren kan via hun website of op nummer 045-5310929, iedere werkdag dus 10.00 en 12.00

Recensies

★★★★★ NRC - "Onweerstaanbaar de kijker in de greep [...] Farhadi toont de breekbaarheid van solidariteit [...] drie van de allerbeste Spaanstalige acteurs: Penélope Cruz, Javier Bardem en de Argentijnse grootheid Ricardo Darín’"
★★★★☆ AD - "Het beste acteursechtpaar van dit moment: Cruz en Bardem, een ideale combinatie van kwetsbaarheid en stoerheid"
★★★★☆ Volkskrant - "Complex, meesterlijk blootgelegd oud zeer [...] Farhadi verbeeldt kraakhelder hoe de ontvoering de sociale samenhang in het dorp ontregelt "
★★★★☆ Trouw - "Farhadi kan in korte scènes prachtig veel laten voelen"