Todos lo saben

Spanje, 2018 / 132 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaarAngstGrof taalgebruik
Regie: Asghar Farhadi
Met: Penélope Cruz, Javier Bardem, Jaime Lorente e.a.
Ondertitel: Nederlands

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Lauras dochter, staat het leven van de Spaanse familie op zn kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie. (Cinéart) (M.E.B.)

Awards en nominaties
2018 Openingsfilms - Cannes Filmfestival
2018 Officiële selectie - Cannes Filmfestival
2018 Officiële Selectie - Toronto Filmfestival

Interview met acteur Javier Bardem.

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!

Recensies

★★★★★ NRC - "Onweerstaanbaar de kijker in de greep [...] Farhadi toont de breekbaarheid van solidariteit [...] drie van de allerbeste Spaanstalige acteurs: Penélope Cruz, Javier Bardem en de Argentijnse grootheid Ricardo Darín"
★★★★☆ AD - "Het beste acteursechtpaar van dit moment: Cruz en Bardem, een ideale combinatie van kwetsbaarheid en stoerheid"
★★★★☆ Volkskrant - "Complex, meesterlijk blootgelegd oud zeer [...] Farhadi verbeeldt kraakhelder hoe de ontvoering de sociale samenhang in het dorp ontregelt "
★★★★☆ Trouw - "Farhadi kan in korte scènes prachtig veel laten voelen"