Openingsweek – De Spiegel in de Royal


Het lange wachten is (bijna) voorbij. Filmhuis De Spiegel opent in de week van 5 t/m 10 november haar deuren in het Royal Theater. Tijdens deze openingsweek hebben wij een aantal cadeautjes voor onze bezoekers en onze Spiegelpashouders in petto.

Proefdraaien – Naar de film voor slechts € 2,50 !

Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november vertonen wij steeds om 20:00 uur de film Working Woman van de Israëlische regisseur Michal Aviad.

Pashouders & Spiegelpas actie.

Speciaal voor Spiegelpashouders hebben wij twee gratis vertoningen. Bovendien mag iedere bestaande pashouder een introducé meenemen. Graag aanmelden vóór 3 november.

Je hebt nog geen Spiegelpas? Koop er dan een aan de kassa steeds een half uur voor de voorstelling. Je krijgt hem voor de speciale actieprijs van € 10,- (i.p.v. € 15,-) én kijkt vervolgens de film gratis.

Het betreft de volgende voorstellingen:

Vrijdag 8 november, 20.00 u.: Sorry we missed you van Ken Loach
Zaterdag 9 november, 14:00 u.: Andrej Tarkovski’s De Spiegel

Spiegelpas actie op zondag 10 november

Op zondag 10 november vertonen wij 3 films. Je betaalt de normale toegangsprijs, maar als je een half uur voor de voorstelling een Spiegelpas koopt voor de speciale actieprijs van € 10,- (i.p.v. € 15,-) profiteer je meteen van de Spiegelpaskorting en kost je toegangskaartje nog maar  € 6,00.

Deze drie films vertonen we op zo 10 november.

14.00 u.: Circus Noël, een plezierige film voor de hele familie

16.30 u.: La Cérémonie (1995), een fascinerende thriller met Isabelle Huppert

19.00 u.: Parasite, de voorpremière van de meest onweerstaanbare Gouden Palmwinnaar in jaren

Op do 14 nov starten we met onze reguliere programmering.