9 juni weer open!

Eindelijk is het zover, op 9 juni mogen we weer open en niet met 30, maar zelfs met 50 bezoekers. Wij verheugen ons erop jullie weer te ontmoeten en onze programmeur heeft een prachtig programma samengesteld.

Meer  informatie over het programma, is zoals gebruikelijk weer te vinden hier op onze website en op onze social media facebook, twitter en instagram. Wij, vrijwilligers en medewerkers van Filmhuis De Spiegel) hopen dan ook dat jullie in grote getale de weg naar de Royal weer terugvinden.

Er zijn nog steeds corona maatregelen van kracht en wij willen jullie dan ook vragen hier rekening mee te houden en de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen. De belangrijkste maatregelen zijn:

  • Reserveren is verplicht. Liefst via website een E ticket bestellen, lukt dat niet, kunt U ook een mail sturen naar info@filmhuisdespiegel.nl en wij liggen de kaartjes dan klaar aan de kassa. Reservering is mogelijk voor een groep van maximaal 4 personen.
  • Kom alleen als U gezond bent, bij verkoudheid en/of andere klachten, nog even thuis blijven. Onze medewerkers zullen U die gezondheidsvraag ook stellen.
  • Reserveren is verplicht. Liefst via website een E ticket bestellen, lukt dat niet, kunt U ook een mail sturen naar info@filmhuisdespiegel.nl en wij liggen de kaartjes dan klaar aan de kassa. Reservering is mogelijk voor een groep van maximaal 4 personen.
  • Graag met pin betalen.
  • Wij zijn momenteel niet continu telefonisch bereikbaar, bij vragen aub een mail naar info@filmhuisdespiegel.nl en wij nemen contact met U op.
  • De 1,5 meter regel is nog steeds van kracht en binnen ons hele theater ook eenvoudig te realiseren. Wij verwachten dat Uzelf deze regel in acht neemt.
  • Een mondkapje is verplicht zolang U zich door het gebouw begeeft, wanneer U gaat zitten kan het mondkapje af.
  • De horeca is geopend tot maximaal 22 uur, U kunt een drankje meenemen naar de zaal.

Zodra er maatregelen veranderen of hopelijk snel worden afgeschaald, houden we jullie op de hoogte,

Hopelijk tot snel,
Vrijwilligers en medewerkers Filmhuis De Spiegel