Info

Filmhuis de spiegel vertoont een selectie uit de bijzondere onafhankelijke films die jaarlijks in Nederland uitgebracht worden; bijzonder vanwege onderwerp en/of vormgeving.

Op het programma van het filmhuis staan visuele spektakels, ingetogen drama’s, documentaires, literaire en historische vertellingen en natuurlijk ook de films die eigenlijk iedereen zou moeten zien; uitzonderlijke kunstwerken van regisseurs als Tom Tykwer, Lars von Trier, Quentin Tarantino, Woody Allen, Ken Loach, Mike Leigh, Jane Campion en Marleen Gorris.

Daarnaast organiseert filmhuis De Spiegel met regelmaat filmcursussen en retrospectieven over belangrijke regisseurs uit de filmgeschiedenis en filmfestivals voor jong en oud: op het gebied van de tekenfilm, de literaire film, het historisch drama, de architectuurfilm, artfilm, noem maar op.

Graag ontvangen we tips en opmerkingen, mail ons.

Adres

Filmhuis De Spiegel
Royal Theater
Stationsplein 5
6411 NE
Heerlen

T 045 – 511 81 78
M info@filmhuisdespiegel.nl

Pakketpost kan op afspraak bij het Royal Theater geleverd worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Neem hiervoor eerst telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Reguliere voorstellingen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Regelmatig extra voorstellingen, zie programmering.

De kassa en foyer van het filmhuis zijn een half uur voor de filmvoorstelling geopend.

In de periode juli/augustus is er een aangepast zomer programmaschema en geen voorstellingen op ma.

Prijzen & tickets

Normaal tarief volwassenen: € 8,00
Spiegelpashouders (donateurs) + CJP/Studenten: € 6,00
Kinderkaartjes (voor kinderfilms): € 5,00
Bij alle tickets geldt een toeslag van € 1,00 voor films langer dan 150 minuten.

Spiegelpashouder voor een jaar: € 15,-

Tickets voor voorstellingen kunt u direct online kopen of aan de kassa van het filmhuis. E-tickets kunt u bestellen in het programmaoverzicht of bij de betreffende film.

Het is niet mogelijk tickets te reserveren, m.u.v. groepen vanaf 5 personen (per telefoon of e-mail). U kunt wel aan de kassa tijdens een voorstelling voor andere voorstellingen tickets kopen.

U kunt tickets voor voorstellingen van Filmhuis De Spiegel ook aanschaffen via de Android of iPhone app van MrMovie! Zoek op MrMovie in Google Play of AppStore, of download hem hier: http://app.mrmovie.nl

Spiegelpas

Vraag uw spiegelpas aan en steun De Spiegel!

Voor maar 15 euro per jaar steunt u Filmhuis De Spiegel en krijgt u een jaar lang 2 euro korting op elke film. Bovendien krijgt u het programma gratis thuisgestuurd.