Euregion Film Festival

Snel groeiend jaarlijks terugkerend internationaal filmfestival in het hart van de Euregio Maas-Rijn.
  • Het filmfestival van Nederland, België en Duitsland
  • Internationale gastsprekers
  • De beste korte én lange films
  • Ontmoet makers en publiek
  • Randactiviteiten voor jong en oud

In samenwerking met CineSud presenteren we EFF-Editie 2019 van 21-24 maart in onze filmzaal.
Hét filmfestival van Limburg en de omliggende grensregio’s, met de beste regionale, nationale en internationale films, inspirerende gastsprekers, ontmoetingen met makers en workshops en masterclasses voor jong en oud, talent en professional.

Het Euregion Film Festival is een meerdaags internationaal filmfestival waarin speciale aandacht is voor films uit onze Gouden Driehoek: Nederland – België – Duitsland. Met het festival brengen we makers samen, laten we publiek in aanraking komen met film en stimuleren we ontmoetingen tussen makers en publiek. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er kennis en ervaring worden uitgewisseld, er activerende en interactieve randactiviteiten zijn voor zowel makers als publiek en dat er verbindingen worden gelegd met lokale en regionale ondernemers en organisaties.

Tijdens het festival presenteren we jaarlijks de beste regionale, nationale en internationale films, zijn er inspirerende gastsprekers, ontmoetingen tussen makers en publiek, workshops en masterclasses en allerlei randactiviteiten voor jong en oud. Ook worden er elk jaar awards uitgereikt, onder andere voor Beste Euregionale Film en de Audience Award.
Het Euregion Film Festival is er nadrukkelijk voor iedereen: maker en publiek, talent en professional, jong en oud.

Voor het complete programma kijkt u hier


Het Euregion Film Festival komt tot stand in samenwerking met Filmhuis De Spiegel, De Provincie Limburg, gemeente Heerlen en Gemeente Maastricht.