DEFAULT MAINCONTENT Wij zoeken

Wij zoeken...

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 40 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling. Kom jij ons leuke team versterken?
Op dit moment zoeken wij:

» Kassa/foyer-medewerkers

Bij elke voorstelling zijn er drie vrijwilligers aanwezig. Deze vrijwilligers zorgen er iedere avond voor dat de filmvertoningen goed verlopen, dat u aan de kassa vriendelijk te woord wordt gestaan en dat u aan de bar op een prettige manier wordt geholpen. 
De diensten zijn van 19:00 tot 23:00 uur. Tweemaandelijks worden de roosters gemaakt, waarbij je aan kunt geven welke dagen je ingezet wilt/kunt worden.

Verwachtingen: representatief, accuraat, klantvriendelijk, horeca ervaring is een pré
Tijdbesteding: 4-6 uur per week  

» Algemeen medewerker

Voor algemene taken, vooral voor transport van apparatuur, inrichten van de zaal, verspreiden van affiches, lichte administratieve werkzaamheden, onderhoud apparatuur.

Verwachtingen: in bezit van auto, accuraat.
Tijdbesteding 4-6 uur per week  

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Reiskosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega's kunt ontmoeten.
Mocht er op het moment van aanmelding geen vacature zijn dan plaatsen we u op de reservelijst en krijgt u bericht zodra er weer  iemand ingewerkt kan worden.


Bel of mail naar 045-5772279 of info@filmhuisdespiegel.nl

Schunck _rond


Filmhuis de Spiegel is gevestigd op de vijfde verdieping van Schunck* aan de Bongerd 18 in Heerlen en is daarmee het hoogstgelegen filmhuis van Nederland. 

De dagelijkse voorstellingen worden verzorgd door een enthousiaste groep van ruim veertig vrijwilligers. Zij verzorgen de programmering, de kaartverkoop, de filmprojectie, de bediening aan de bar en overige werkzaamheden zoals publiciteit en het opzetten van educatieve programma's. 

Filmhuis De Spiegel beschouwt filmvertoning als het begin van een reis: vanuit de discipline film kan de wereld worden ontdekt en wordt de mogelijkheid geboden om tot een breed cultureel en maatschappelijk besef te komen.