DEFAULT MAINCONTENT Wij zoeken

Wij zoeken...

Filmhuis De Spiegel  is een levendige culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film. Er zijn ruim 40 vrijwilligers actief in verschillende werkgroepen.
Ter ondersteuning van ons team zijn wij vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wie vrijwilliger wordt bij ons Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling. Kom jij ons leuke team versterken?
Op dit moment zoeken wij: 

» PR/Marketing-medewerker

Ter versterking van de werkgroep PR zoeken we iemand die persberichten, online agenda's, folder- en webteksten kan verzorgen. 

Verwachtingen: handig, computerkennis, goede beheersing van de Nederlandse taal, accuraat;
Tijdbesteding 2 uur per week (met een piek -4 uur- halverwege de maand als het maandprogramma gepubliceerd wordt.

» Technisch-medewerker

Voor ICT-achtige werkzaamheden en onderhoud apparatuur, kassa's, computers en printers; en het beheren, opzetten en bedienen van de locatie-set, waarmee we in buurthuizen en op scholen filmvertoningen verzorgen. Het branden van titels op DCP en DVDBR e.d. 

Verwachtingen: handig, computerkennis, enige kennis van videoformats, -montage, accuraat.
Tijdbesteding 4-6 uur per week  

Als vrijwilliger van het filmhuis kun je gratis naar de film. Reiskosten worden vergoed en jaarlijks zijn er enkele vrijwilligersdagen, waar je onder het genot van een drankje en een hapje collega's kunt ontmoeten.
Mocht er op het moment van aanmelding geen vacature zijn dan plaatsen we u op de reservelijst en krijgt u bericht zodra er weer  iemand ingewerkt kan worden.


Bel of mail naar 045-5772279 of info@filmhuisdespiegel.nl

Schunck _rond


Filmhuis de Spiegel is gevestigd op de vijfde verdieping van Schunck* aan de Bongerd 18 in Heerlen en is daarmee het hoogstgelegen filmhuis van Nederland. 

De dagelijkse voorstellingen worden verzorgd door een enthousiaste groep van ruim veertig vrijwilligers. Zij verzorgen de programmering, de kaartverkoop, de filmprojectie, de bediening aan de bar en overige werkzaamheden zoals publiciteit en het opzetten van educatieve programma's. 

Filmhuis De Spiegel beschouwt filmvertoning als het begin van een reis: vanuit de discipline film kan de wereld worden ontdekt en wordt de mogelijkheid geboden om tot een breed cultureel en maatschappelijk besef te komen.