DEFAULT MAINCONTENT Tips

Tips

Verjaardag of zo maar een vriend of vriendin verrassen?  Koop aan de kassa een Spiegelpas of Cadeaubon!
Spiegelpas Kado
Voor €15 krijgt de houder van een Spiegelpas een jaar lang €2 korting op de toegangsprijs en ook wordt elke maand de programmafolder thuis gestuurd. De Cadeaubon (€7,50) geeft toegang tot een film naar keuze.
 
Kadobon

Kijk hier welke films uw verder kunt verwachten. 

Veel films die we uitbrengen hebben niet veel bekendheid en of publiciteit gekregen buiten een selecte groep van festivalgangers en filmliefhebbers. Graag willen we u helpen om uw keuze te maken.

We onderscheiden daarbij Tips, Liefhebberfilm en speciale films voor de kenners. In de maandfolder komen de volgende symbolen terug:

 Tip Hieronder rangschikken we films die een bijzondere indruk hebben gemaakt op onze programmeurs en/of films die begeleid worden met een inleiding of Q&A met de makers.

LiefhebberHiermee labelen we belangrijkste films die u, als u niet heel vaak naar de film gaat, zeker niet moet missen. U krijgt daarmee een beeld van de huidige stand van zaken in filmaanbod.

 KennerVoor de echte filmliefhebbers, die graag verrast worden met bijzondere vormgeving of in zijn voor de wat meer experimentelere film.